(BB) Bomen Home

 

Welkom op de website van (BB)bomen!


(BB)bomen is gevestigd in Renkum (tussen Arnhem en Wageningen) en gespecialiseerd in boomverzorging. Wij kunnen een groot deel van Nederland bedienen door onze centrale ligging. Doordat eigenaar Berend Boers in Apeldoorn is gaan wonen, kan (BB)bomen ook in die omgeving u snel van dienst zijn met advies, een offerte en hopelijk een mooie opdracht. (BB)bomen werkt veel voor particulieren. Door onze goed geschoolde medewerkers en certificeringen mogen wij gelukkig ook bedrijven en (semi-) overheden tot onze vaste klanten rekenen.

U kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden die met bomen te maken hebben zoals bomen snoeien, bomen kappen en bomen beoordelen op risico's.

 

Kwaliteit en klantgerichtheid vormen de basis van onze werkwijze. Na eerst enkele jaren bij gerenomeerde bedrijven in de boomverzorging te hebben gewerkt is in 2002 (BB)bomen opgericht. Er werken goed geschoolde boomverzorgers met bijbehorende certificeringen en het bedrijf is VCA-gecertificeerd. De mate van kennis, kunde en veiligheid is hierdoor hoog. Dankzij ons deskundige en representatieve team, kunnen wij u goed van dienst zijn.

 

Wilt u meer weten over ons, neem contact op, volg ons blog of kijk verder op de website.

 

 

Beleef Landleven 2016 Van 9 t/m 11 september 2016 zijn wij ook weer aanwezig in het Nederlands Openluchtmuseum te Arnhem op "Beleef Landleven". U kunt ons vinden in de buurt van het Zaanse Plein.


Kliminstructies gegeven Afgelopen week heeft Berend kliminstructies gegeven aan toekomstige boomverzorgers.


Bijzondere boom gespot! Tijdens een spoedkap hebben wij een hele bijzondere boom gespot!   Het voorjaar komt er weer aan!